Näyttelytuloksia

Nettisivujen päivittäminen on jäänyt ja uutiset on aivan retuperällä, tässä muutamia viimeisiä tuloksia!

Ensinnä Utun upea valioituminen 9.9.2017 Muuramen näyttelyssä, AVO ERI1 SA ROP SERT ->FI MVA! Siinä oli kasvattajalle vasta kerrassaan huikea syntymäpäivälahja, ensimmäinen oma kasvatti valioitui! <3 Paljon onnea vielä tässäkin vaiheessa Utu, Sanna ja Tuukka!

 

Neela aloitti näyttelyuransa Kouvolan näyttelyssä pentuluokassa ollen ROP-pentu. Hyvinkäällä 17.9. JUN ERI2 SA ja turkittomana Hauhau Dogshowssa Tampereella lauantaina EH ja sunnuntaina EH ja luokkansa toinen. Upea aloitus kauniilta tytöltä, karvattomanakin luokkansa 2. isossa näyttelyssä! Nyt kasvatellaan karvoja ennen kuin lähdetään valloittamaan näyttelykehiä.

Sijoitustyttöni Naava tuli 2 viikon näyttelylomalle etelään kaljuna aloittaen Hauhau Dogshowssa lauantailta EH ja sunnuntaina EH ja luokkansa 3. Muutama viikko myöhemmin olimme Helsinki Winner, Pohjoismaiden Voittaja ja Voittaja näyttelyissä joista kaikista Naava sai hienosti ERI:n ja lauantaina oli junioriluokan 4.

 

Neela ja Naava HauHau DogShowssa