Erikoisnäyttely ja terveystuloksia

Vähän taas myöhässä päivittelen, mutta meillä oli samojedien erikoisnäyttely 11.-12.6. Helsingin Rastilassa. Tällä kertaa meidän porukasta oli ilmoitettu lauantaille Utu (Viileän Valtiaan Joulun Ihme) jonka tulos oli nuortenluokassa EH2. Utu oli melkoisen vähässä turkissa, mutta arvostelu oli muulta osin todella hyvä.

Utu NUO EH2

Utu NUO EH2

 

Sunnuntaille oli ilmoitettu sitten Aava, Halla ja Bella. Kaikenkaikkiaan meni tytöillä erinomaisesti ja olen todella tyytyväinen, tulokset olivatkin:

Viileän Valtiaan Joulun Taika ”Aava” JUN ERI3

Lumeingel Jääpärl ”Halla” NUO ERI2 SA

Winter Day’s Russian Roulette ”Bella” AVO ERI (+kutsu paras pää ja ilme kilpailuun)

 

Viileän Valtiaan Joulun Taika

Viileän Valtiaan Joulun Taika

Lumeingel Jääpärl

Lumeingel Jääpärl

Winter Day's Russian Roulette

Winter Day’s Russian Roulette

 

Erkkariviikonloppu oli raskas ja pitkä, mutta mielettömän kiva. Hyvä fiilis jäi kaikin puolin, vaikka väsymys olikin aivan suunnaton sen jälkeen. Erkkarin jälkeisellä viikolla meillä oli sitten Hallan, Aava ja Santun kanssa myös viralliset terveystutkimukset. Näissä olikin sitten hiukan pettymyksiäkin matkassa, mutta pääasia että tutkimukset on nyt kaikille tehty. Hallalla on terveet silmät mutta valitettavasti lonkat D/D. 🙁 Aavalla on silmissä lievä distichiasis ja lonkat ovat B/B ja Santulla silmät terveet ja lonkat B/B. Utu kävi myös nyt muutamia päiviä sitten terveystutkimuksissa ja silmät olivat terveet ja lonkatkin lähtivät kennelliiton arvioitaviksi terveinä. 🙂