Terveystuloksia

Osa terveystuloksista onkin jo aikaisemmin tulleita, mutta kyllä kasvattaja on tyytyväinen kun kasvatteja on viime aikoina tutkittu paljon ja hyvillä tuloksilla! Ensinnäkin Lumi-pentueesta on nyt tutkittu kaikki elossa olevat pennut!

Viileän Valtiaan Lumiukko: lonkat A/A ja silmät terveet

VV Lumienkeli: lonkat A/B ja kyynärät 0/0

VV Lumivalkea: lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät sekä peilauksesta että gonioskopiasta terveet

VV Lumitähti: lonkat D/C, silmät terveet

 

ja Taika-pentueesta

VV Taianomainen Hurmuri: lonkat C/C, kyynärät 0/0 ja silmät terveet

VV Taikaa Hymyssä: lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä VA0 ja LTV0, silmät terveet

VV Taikaa Ilmassa: lonkat A/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä VA0 ja LTV0, silmät terveet

 

Vielä on muutamia jotka ovat menossa tutkimuksiin ja niitä jännitellään, toistaiseksi sopii kuitenkin olla tyytyväinen tuloksiin!

Näyttelytuloksia

Nyt parina viikonloppuna on ollut kasvattejani näyttelyissä. Ensin oli Jämijärven ryhmänäyttely 17.3. jossa Viileän Valtiaan Lumivalkea ”Neela” antoi parasta itseään ollen VSP ja saaden ensimmäisen sertinsä!! Onnea Erika ja Neela!

Seuraavana lauantaina 24.3. kasvattejani oli esillä sekä Lahden KV näyttelyssä että Kemijärvellä. Tulokset olivat seuraavat:

Lahti:

VV Taianomainen Hurmuri ”Puhti” JUN ERI1 SA VARA-SERT

VV Taikaa Hymyssä ”Jade” JUN EH2

VV Lumivalkea ”Neela” NUO ERI1 SA PN3 VARA-SERT VARA-CACIB

Kemijärvi:

VV Lumitähti ”Naava” JUN ERI2

Netta tuli hoitoon <3

    Neela, Netta, Bella, Aida, Toro ja Coco

 

Tänään tuli Netta hoitoon ja Neela tuli samalla kyläilemään. Tyttöjen omistajatkin kun ovat siskoksia niin saavat viettää paljon aikaa yhdessä! <3  Saatiin koko porukka MELKEIN istumaan samaan aikaan kuvaa varten, ihan kelpo potretti tulikin! 🙂 Kiitos kuvasta Erika!

P.S. Meidän omat koirat on näiden kurakelien jäljiltä hiukan likaisia, yök. Ehkä sentään valaistuskin hieman hämää. 😀

Lumi-pentue 1v! <3

 

Paljon onnea rakkaille 1-vuotiaille Hasselle, Naavalle, Neelalle ja Netalle!

Onnea myös Tiukulle pilvenreunalle, ikävä on kova<3

 

Huomenna tulee Netta hoitoon, ihana nähdä tyttöä pitkästä aikaa!

Näyttelytuloksia

Nettisivujen päivittäminen on jäänyt ja uutiset on aivan retuperällä, tässä muutamia viimeisiä tuloksia!

Ensinnä Utun upea valioituminen 9.9.2017 Muuramen näyttelyssä, AVO ERI1 SA ROP SERT ->FI MVA! Siinä oli kasvattajalle vasta kerrassaan huikea syntymäpäivälahja, ensimmäinen oma kasvatti valioitui! <3 Paljon onnea vielä tässäkin vaiheessa Utu, Sanna ja Tuukka!

 

Neela aloitti näyttelyuransa Kouvolan näyttelyssä pentuluokassa ollen ROP-pentu. Hyvinkäällä 17.9. JUN ERI2 SA ja turkittomana Hauhau Dogshowssa Tampereella lauantaina EH ja sunnuntaina EH ja luokkansa toinen. Upea aloitus kauniilta tytöltä, karvattomanakin luokkansa 2. isossa näyttelyssä! Nyt kasvatellaan karvoja ennen kuin lähdetään valloittamaan näyttelykehiä.

Sijoitustyttöni Naava tuli 2 viikon näyttelylomalle etelään kaljuna aloittaen Hauhau Dogshowssa lauantailta EH ja sunnuntaina EH ja luokkansa 3. Muutama viikko myöhemmin olimme Helsinki Winner, Pohjoismaiden Voittaja ja Voittaja näyttelyissä joista kaikista Naava sai hienosti ERI:n ja lauantaina oli junioriluokan 4.

 

Neela ja Naava HauHau DogShowssa

 

Viileän Valtiaan Onnen Sisu

Käytiin tänään moikkaamassa Sisua Mäntsälässä Mariannen vanhemmilla. Sisu on niiiin suloinen ja ihana tapaus! Seurassa oli myös Sisun isän omistaja ja heidän koirat sekä Sisun tulevat omistajat. Muutama kuva sentään saatiin poitsusta otettua. 🙂 Kiitos Marianne taas kaikesta!

Sisu 6,5vko

Sisu 6,5vko

Sisu 6,5vko

Sisu 6,5vko